• 1

Locatie

In april 1857 werd de eerste steen gelegd voor de kerk De Duif naar een ontwerp van de Leidse architect Th. Molkenboer (1796-1863). De Duif dankt haar naam aan een huisje met een vredesduif in de gevel in de Kerkstraat. Na een grondige restauratie is de kerk sinds november 2002 weer in gebruik genomen.

De kerk De Duif aan de Prinsengracht 756 te Amsterdam is 't makkelijkst te bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station met TRAM 4, richting Station RAI en dan uitstappen bij halte Prinsengracht. U kunt ook de tramlijnen 16, 24 of 25 nemen en bij halte Vijzelgracht/Prinsengracht uitstappen. Dan is het ongeveer 10 min lopen naar de kerk. Informatie over het openbaar vervoer op www.gvb.nl.

Parkeertip

Parkeren is in Amsterdam duur, maar op zaterdag en zondag kunt u bijna gratis uw auto kwijt in een [P+R] parkeergarage. Voor één euro parkeert u een gehele dag, maar u moet dan wel met openbaar vervoer heen en weer naar het centrum gaan. Bij terugkeer in de [P+R] biedt u uw parkeerkaart én uw OV-vervoerbewijs aan, en dan betaalt u zoals gezegd slechts één euro!

Voor een bezoek aan De Duif met auto adviseren wij uw auto in de [P+R] van A'dam RAI te plaatsen. Vandaar neemt u tram 4 tot aan halte Prinsengracht.

Op zondag kan men op loopafstand van De Duif de auto ook gratis parkeren in de Pijp. Vanaf de Weteringsschans kan men een plekje zoeken - maar op de [P+R] weet u zeker dat u uw auto makkelijk kwijt kunt!

Catering

Nadere informatie met betrekking tot de cateraar gedurende de beurs volgt binnenkort.